
آمده در صفحه: صورتکتاب بیژن اسدیپور
تولد: ۲۲ تیرماه ۱۳۲۰ سفر: ۲۲ مهرماه ۱۴۰۴

مرضیه وفامهر، همسر ناصر تقوایی، فیلمساز و عکاس شناخته شده ایرانی روز سهشنبه ۲۲ مهر از درگذشت آقای تقوایی خبر داد و با تاکید بر اینکه او «دشواری آزاده زیستن را برگزید»، از دوستداران آقای تقوایی خواست، به یادش شمع روشن کنند و سپید بپوشند.
خانم وفامهر خطاب به دوستداران ناصر تقوایی نوشت: «پروازش را به خاطر بسپاریم. او عاشق گیاهان بود، به یادش درخت بکاریم. او عاشق نور بود، شمع خویش را بیافروزیم. او عاشق جامهی سپید بود، به یادش سپید بپوشیم. او عاشق ادبیات بود، به یادش بخوانیم. او عاشق سینما بود، به یادش تماشا کنیم. یاد او را با نواختن و شنیدن موسیقی، و تماشای هنرها گرامی بداریم نه غیر از این.»
او با بیان اینکه ناصر تقوایی عاشق ایران و انسانیت بود، تاکید کرد: ایرانمان را مراقب باشیم به نام انسان.
جشنواره هنر برای صلح که در پنجمین دوره خود در سال ۱۳۹۶ تندیس و نشان عالی جشنواره را بهخاطر یک عمر دستاورد هنری به «ناصر تقوایی» اهدا کرد عمیقا با خانم وفامهر و خانواده ایشان ابراز همدردی میکند.
در این انتهای این یادداشت کوتاه شما را به دیدن فیلم کوتاه رهایی ساخته ناصر تقوای با موسیقیی اسفندیار منفزدزاده دعوت میکنم. برای دیدن این فیلم رهایی روی پوستر این فیلم در پایان صفحه فشار بدهید.
ll





______________________________________________













